Fogfehérítés

Fogsora rendelői- és otthoni-fogfehérítéssel is megszépülhet

Fogfehérítés

Fogfehérítés során a fogak felszínére felvitt fogfehérítő anyagot egy speciális fény segítségével aktivizáljuk.

Ilyenkor a gél kapcsolatba lép a fogzománcban levő színanyagokkal és az elszíneződéseket kifehéríti. Mindez természetesen a zománc károsítása nélkül történik. A kezelés hatékonysága azonban sokban függ az elszíneződés mértékétől és fajtájától, erről munkatársaink tájékoztatják az érdeklődő pácienseket.

Rendelői fogfehérítés

Kecskeméti fogászati rendelőnkben a Beyond fogfehérítő rendszert használjuk, ami a legfejlettebb technológiát és anyagokat használja. Ezzel a rendszerrel a leggyorsabb és leghatásosabb eredmény érhető el.

A biztonság és a kényelem érdekében a kezelés összesen 60 perces, 4×15 perces blokkokból áll (ezzel jelentősen csökkenthető a kezelés utáni fogérzékenység esélye).

A technológia alapja az erőteljes halogén fényforrásokon nyugszik. Klinikai kísérletek bebizonyították, hogy a halogén fényforrások számottevően jobb fehérítő hatást érnek el, mint a LED vagy plazma lámpák. Ennek eredménye, hogy napjainkban a Beyond a leghatékonyabb fogfehérítő rendszer.

A Beyond egy speciális szűrő-rendszert használ, amivel az ártalmas hő és UV fény hatásokat kivédi. A Beyond fényét több mint 12.000 optikai rost és 30 rétegnyi bevont optikai üveg szűri át, mire a fehérítési fázisba ér. Ennek köszönhetően ez a rendszer rendelkezik a leghatékonyabb, ugyanakkor ellenőrzött kék fénnyel a piacon találhatók közül.

Az elérhető fehérítő zselék hidrogén-peroxid, vagy karbamid-peroxid tartalmuknak köszönhetik fehérítő hatásukat. A Beyond 6% karbamid-peroxidot tartalmaz, ami megegyezik az üzletekben elérhető, otthoni használatra szánt fogfehérítő készítmények arányával, de míg a Beyond-dal 1 óra alatt elérheti a kívánt hatást, addig a bolti készítményekkel hetekbe is kerülhet.

A fehérítés eredményének tartóssága a Beyond fogfehérítő rendszer esetében is nagyrészt az Ön étkezési kultúrájától és a szájápolási szokásaitól függ.

Egy teljes kezelés alkalmával a fogak színében 5-14 árnyalatnyi javulás érhető el, átlagosan 8 árnyalattal világosodnak.

Különösen hatékony a dohányzás, kávé, tea vagy vörösbor okozta elszíneződések kifehérítésében. Időszakos javító kezelések ajánlottak, ha Ön gyakori rendszerességgel fogyaszt kávét, vagy más színező ételeket, italokat, illetve dohányzik.

Dr. Danyi Csanád

Azon dolgozunk, hogy Ön a legjobb kezelést kapja.

Közösségi fiókok

Látogassa meg a Dr. Danyi közösségi linkjeit. A rendszeres frissítések érdekében feltétlenül kövesse fiókjainkat.

https://drdanyi.hu/wp-content/uploads/2020/12/dr-danyi-logoweb3.png

Copyright 2020 Dr Danyi – Fogászati Implantológia by Webdude. Minden jog fenntartva!